BEWEGING

Met De duit en de fluit wil Joke Storm mensen in beweging brengen. Ze hoopt dat het boek daarvan het begin is. De beweging zal zich richten op een betere balans tussen masculiene en feminiene eigenschappen bij leidinggeven. Verder zal ze proberen de taboes te doorbreken die het voor vrouwen moeilijk maken om tot de top van organisaties door te dringen.

Nog een doel van de beweging zal zijn dat in het onderwijs persoonlijke ontwikkeling meer aandacht krijgt. Jongeren mogen bijvoorbeeld meer leren over hoe om te gaan met de overeenkomsten en verschillen tussen mannen en vrouwen. Zodat ze in hun loopbaan betere keuzes maken.

Wil je onderdeel worden van deze beweging? Link dan met Joke op LinkedIn. Geef even aan dat je om deze reden in haar netwerk wilt worden opgenomen.

BOEK JOKE!

Joke komt graag in contact met u, uw organisatie en uw medewerkers.
Zij geeft kosteloos lezingen onder afname van een onderling af te spreken aantal boeken.

MEER INFORMATIE

BESTEL DE DUIT EN DE FLUIT

lipstick-met-schaduwLeest u graag openhartige memoires of een tijdsbeeld van 50 jaar organisaties in de publieke sector? Of zoekt u naar een praktische en inspirerende gids over leidinggeven met een betere balans tussen het mannelijke en vrouwelijke?